Opvallende marketing campagnes

Een campagne moet zo goed zijn dat deze opvalt op welk platform dan ook. Daarom beginnen we bij de doelgroep.

Een website, social media kanalen, nieuwsbrief, fysieke locatie, webshop, je hebt inmiddels alles geregeld om vindbaar te zijn voor je klanten. Maar hoe zorg je voor nieuwe klanten? Hoe creëer je opvalwaarde? En hoe zorg je ervoor dat mensen op de hoogte zijn van jouw nieuwe product of service?

Campagnes! De ideale manier om jouw merk, product, dienst en meer onder de aandacht te brengen. Campagnes hebben een begin- en einddatum en dat geeft de mogelijkheid om het succes ervan te meten, te monitoren en te analyseren. We leren hoe de doelgroep reageert op je campagne en wat werkt nemen we mee naar een volgende campagne. 

Campagnes kunnen uit heel veel verschillende platformen en middelen bestaan. Maar meer is niet altijd beter. Hoe weet je nu wat je in moet zetten? Bij Zoinks leven we van data en onderzoek. We kijken in de data wat in het verleden goed heeft gewerkt en wat niet en we praten met je doelgroep. Zoinks levert strategieën en campagnes die werken, voor jou en voor jouw doelgroep. 

En campagnes zijn echt niet alleen online. Offline zichtbaarheid is soms nog belangrijker dan een Instagram of Tik-Tok campagne. Campagnemiddelen horen elkaar te versterken. 

Bij Zoinks ontwikkelen we een strategie waar platformen en offline inzet elkaar versterken. Het kan zijn dat we meer offline uitingen adviseren dan online. Op deze manier zorgen we ervoor dat kleine en grote campagnebudgetten voor het beste resultaat worden ingezet en dat we daarmee voorkomen dat budgetten verbranden aan platformen waar je doelgroep niet aanwezig is. 

Benieuwd hoe we dit hebben gedaan voor andere klanten? Bekijk de cases van Koestert of Agrifac eens. 

Meer diensten?