Shaggy - Zoinks
Play Video

Zoinks!

– Een kreet van verbazing

Populair gemaakt door de Amerikaanse tekenfilm Scooby-Doo. Regelmatig gezegd door het fictieve karakter Shaggy. Bijvoorbeeld: “Zoinks, een spook!

– An exclamation of
surprise or shock.

Popularized by the American cartoon Scooby-Doo. Said by Shaggy. For example: ‘Zoinks, a ghost!’

Over ons

We krijgen alle ogen op je merk gericht

About - Zoinks

In deze digitale mobiele wereld strijdt iedereen om aandacht op een steeds langer wordende lijst van platforms. Hoe val je op en hoe verover je je publiek? Wie is je publiek eigenlijk? Wat is je verhaal? Hoe krijg je de meest effectieve campagnes?

Merken beloven altijd dingen ‘nu’. Maar geen van hun beloftes betekent daadwerkelijk ‘nu’ – ze zijn slechts het begin van een vervelende consumentenreis.

Zoinks! neemt je mee op een strategische en creatieve reis. Wij zijn er helemaal voor je om je te helpen meer aandacht voor je merk te creëren. Wij betoveren jouw publiek met kick-ass creatives, en een kick-ass digitale campagne. We inspireren, we verbinden, we activeren. We verkopen en we staan voor privacy.

Founder - Zoinks

Over onze oprichter

Het is tijd om op te vallen met toffe campagnes

Ik ben Tjarda! Verbluft door de kracht van marketing platforms zoals Google Ads, Google analytics en Facebook om de juiste doelgroepen te vinden.

Wat niet cool is, is dat je overal getracked wordt en dat zelfs de bureaus zich daar niets van aantrekken. Ik vind het maar rommelig, niet transparant en niet efficiënt genoeg – tenslotte zijn die glimmende cijfers misleidend als je geen leads of sales genereert.

Big data, tracking, profilering en algoritmes… marketing heeft zijn vonk verloren. Campagnes verliezen hun effect. Het is tijd om op te vallen, om dingen anders te doen. Om dingen goed te doen. Zoinks! maakt digitale campagnes weer cool. Opvallende, zeer effectieve campagnes. Wij vertellen het eerlijke verhaal. We leveren met ballen en lef.

Het team

Je spreekt ons misschien wel vaker dan je eigen familie. Wij houden van korte lijnen, overleggen liever een keer te vaak dan te weinig en zijn 24/7 voor u beschikbaar. Echt, probeer ons ‘s nachts maar eens te bellen 😉

Tjarda Polderman - Zoinks

Tjarda Polderman
– Oprichter

Eline Dols - Zoinks

Eline Dols
– Digitale Marketeer

Henno Hoff - Zoinks

Henno Hoff
– Analytics

Fien Leenes - Zoinks

Fien Leenes
– Video & Podcast

Geweldige klanten

"Ik werk heel graag met Zoinks. Tjarda is vindingrijk, slim en ervaren. Met haar vaardigheden maakt ze het onmogelijke mogelijk."
Ranan Branbergen - Zoinks
Ranan Branbergen
Sales & Marketing Dataprovider
"Zoinks is net zo toegewijd aan wat we doen als wij. Het is geweldig om een partner te hebben waar we op kunnen vertrouwen. Zoinks is een volwaardig onderdeel van ons team."
Ype Oldenhuis - Zoinks
Ype Oldenhuis
Sales Development Agrifac